وبلاگicon

دنیای ابتدایی

آموزشی، علمی ، نمونه سوال

دنیای ابتدایی

آموزشی، علمی ، نمونه سوال

دنیای   ابتدایی

یادگرفتم بخندم و ببخشم
خدا نیستم ، اما زیر سایه اش بزرگ شدم

*****************************
همه ی افراد با استعداد هستند، اما اگر شما یک ماهی را بر اساس تواناییش در بالا رفتن از درخت بسنجید، آن ماهی تمام عمرش را بر این باور خواهد گذارند که یک بی دست و پای احمق است.


عشقم معلمی است.اگر دوباره انتخاب کنم بدون شک معلم خواهم شد.
معلم پایه های اول تا ششم ابتدایی
داور جشنواره های مختلف آموزش و پرورش
مدرس دوره های ضمن خدمت
مدیر مدرسه پسرانه دوره اول و دوم
فعلا معاون آموزشی دبیرستان دخترانه نرجس
لذت بودن در مدرسه و بچه ها را با هیچ لذتی نمی توان مقایسه کرد.

******************

در حد توانم سعی کردم مطالب مفید ی رو براتون بزارم ، بعضی هاش کار خودم و بعضی ها کار همکارای خوبم .
منتظر نظرات خوب و سازنده شما هستم!

آخرین نظرات

نقشِ بازی وانمود کردن در توسعه ذهنی کودک

چهارشنبه, ۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷ ب.ظ

بازی وانمود یک جزء حیاتی برای رشد طبیعی کودکان است. بسیار از مردم در بیشتر مواقع فکر می کنند که بازی کودکان در زنگ تفریح مدرسه به رشد کاوش محیط زندگیشان کمک می کند در حالی که بازی های فیزیکی، تنها یک نوع از بازی های موجود است. ما در بیشتر مواقع از شرایط وانمود کردن به بازی یا باورهای بازی (نقش بازی کردن در قالب قهرمان داستان ها و دیدگاه های چندگانه و دستکاری بازیگوشانه ایده ها و احساسات) که بازتاب دهنده ویژگی های مهم رشد شناختی و اجتماعی کودکان است، استفاده می جوییم. بیش از هفتاد و پنج سال است که تعدادی از نظریه پردازان و پژوهشگران، ارزش بازی های تخیلی را به عنوان یک جزء حیاتی برای رشد طبیعی در کودکان شناسایی کرده اند.

پژوهش های سیسماتیک، یک سری از مزایای روشن از تعامل کودکان در وانمود کردن به بازی از سنین دو و نیم تا هفت سال را به طور فزاینده ای نشان می دهد. مطالعات فوق همچنین نشان دهنده مزایای شناختی مانند افزایش استفاده از زبان گویشی است. این موضوع، برای نمونه، شامل استفاده بیشتر از جملات شرطی، زمان آینده و صفات می باشد. اهمیت مفهوم "نظریه ذهن"، آگاهی در مورد تفاوت افکار انسان ها با یکدیگر است که تنوع دیدگاه ها راسبب می شود. این موضوع یک ارتباط نزدیک با بازی های تخیلی دوران کودکی دارد.
خانم دکتر «ساندرا راس»، روانشناس، در سال 2004 به شناسایی تعدادی از فرآیندهای متفاوت شناختی و عاطفی که با وانمود کردن به بازی در ارتباط است، پرداخت. تحقیقات وی با بازی های فانتزی، قصه، نماد، سازماندهی، هماهنگ سازی های شناختی و به ظاهر جداگانه و تفکر واگرا (توانایی بدست آوردن ایده های مختلف، زمینه داستان و نمادها) در ارتباط است. بازی وانمود اجازه می دهد تا بیان احساسات منفی و مثبت، تعدیل اثرات و توانایی ادغام احساسات با شناخت در انسان شکل گیرد. 
در پژوهش های جداگانه ای که توسط دیگر متخصصان انجام گرفت؛ نشان داده شد که باورهای بازی، گامی بلند و بسیار مهم برای شکل گیری توانایی خود انظباطی در انسان است. این موضوع به انسان در کاهش خشونت، تعدیل لذت، متمدن بودن و همدلی و همدردی با دیگران کمک می کند. هنگامی که کودکان از اسباب بازی استفاده می کنند، در واقع در حال معرفی سناریوهای متفاوت و یا دوستان مختلف برای خود هستند که در نهایت به یادگیری مهارت های اجتماعی مانند ارتباطات، حل مسائل و همدلی و همدردی با دیگران منجر خواهد شد. 
یک مزیت مهم بازی وانمود می تواند افزایش توانایی و ظرفیت انعطاف پذیر شناختی در کودک باشد که در نهایت به خلاقیت وی در آینده منجر می شود. برای نمونه، در یک مطالعات درازمدت ثابت شد که بازی وانمود در اوایل کودکی به افزایش عملکردهای خلاقانه در سال های بعد می انجامد. تحقیقات دیگری ثابت کرد که بازی های دوران کودکی دنیای باورهای فرد را در آینده، در مورد کنترل زمینه های شخصی، شکل می دهد.
منابع محیط دوران کودکی که باعث ترویج بازی وانمود می شود، چیست؟ تحقیقات نشان داده؛ والدینی که به فرزندان خود به طور منظم در مورد ویژگی های طبیعت و مسائل اجتماعی توضیح می دهند، یا برای آنها داستان می خوانند و در زمان پیش از خواب با آنها صحبت می کنند، می توانند به پرورش  بازی وانمود در کودکان شود. فضای مدرسه ای که در آن بازی وانمود تشویق شود یا حتی در زنگ تفریح به کودکان اجازه دهد که بازی وانمود کنند، منجر به افزایش حس کنجکاوی ایشان می شود. این حس کنجکاوی به کودکان پیش دبستانی یا اوایل دوران دبستان کمک می کند تا مهارت های یادگیری در درونشان شکوفا شود. 
یک پرسش کلیدی که در ادبیات مطرح می شود این است که چگونه والدین و مربیان تربیتی می توانند در زمینه "راهنمای بازی"، کودکان را تحت تاثیر قرار دهند. مطالعاتی که توسط متخصصان انجام گرفت نشان داد که برنامه ریزی های آموزشی برای والدین و مربیان تربیتی به تعامل یادگیری از طریق بازی وانمود، تاثیر بسزایی در کودکان به جا می گذارد. 
در ارزیابی های اولیه که از برنامه کودکان پیش دبستانی به عمل آمد نشان داده شد؛ والدینی که در تحصیل فرزندانشان مداخله صحیح می کنند، باعث دستاوردهای قابل توجهی در بهبود نسبی آزمون ها، دانش طبیعی، دانش اطلاعات عمومی و رفتار کودکانشان می شوند.

ترجمه: فرشاد سجادی

منبع:
https://www.psychologytoday.com


  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۴/۰۲
  • ۵۹۴ نمایش
  • اخوان

بازی وانمود کردن

وسعه ذهنی کودک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی