وبلاگicon

دنیای ابتدایی

آموزشی، علمی ، نمونه سوال

دنیای ابتدایی

آموزشی، علمی ، نمونه سوال

دنیای   ابتدایی

یادگرفتم بخندم و ببخشم
خدا نیستم ، اما زیر سایه اش بزرگ شدم

*****************************
همه ی افراد با استعداد هستند، اما اگر شما یک ماهی را بر اساس تواناییش در بالا رفتن از درخت بسنجید، آن ماهی تمام عمرش را بر این باور خواهد گذارند که یک بی دست و پای احمق است.


عشقم معلمی است.اگر دوباره انتخاب کنم بدون شک معلم خواهم شد.
معلم پایه های اول تا ششم ابتدایی
داور جشنواره های مختلف آموزش و پرورش
مدرس دوره های ضمن خدمت
مدیر مدرسه پسرانه دوره اول و دوم
فعلا معاون آموزشی دبیرستان دخترانه نرجس
لذت بودن در مدرسه و بچه ها را با هیچ لذتی نمی توان مقایسه کرد.

******************

در حد توانم سعی کردم مطالب مفید ی رو براتون بزارم ، بعضی هاش کار خودم و بعضی ها کار همکارای خوبم .
منتظر نظرات خوب و سازنده شما هستم!

آخرین نظرات

چهار روش برای تعیین و حفظ حریم شخصی

جمعه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۵، ۰۹:۲۹ ب.ظ
و اینکه وقتی که همه تلاشها برای حفظ حریم شخصی به شکست می انجامد چگونه آن را بسازید...
حریم شخصی، مرزی است که بین خود و دیگران ایجاد می کنیم که مشخص شود کدام یک از رفتارهای آنان در مورد ما قابل پذیرش است و کدام نیست. به طور کلی توانایی دانستن حریم شخصی برآمده از احساس سالم لایق دانستن خود یا خود-ارزشمندی است به گونه ای که مشروط به دیگران نبوده [مستقل باشد]، یا اینکه بر اساس احساسی که دیگران به ما دارند نباشد.

خود-ارزشمندی، یافتن ارزش ذاتی در همان کسی که هستید می باشد، چنانکه شما میتوانید نسبت به خودتان آگاه باشید. خود-ارزشمندی، شامل موارد زیر می شود:
- ارزش عقلانی:شما محق هستید که افکار خودتان را داشتی باشید، همانطور که دیگران هستند.
- ارزش احساسی: شما محق هستید که در یک موقعیت خاص، احساس های خودتان را داشته باشید، همانطور که دیگران هستند
- ارزش فیزیکی: شما محق هستید که فضای خودتان را داشته باشید اگرچه اندازه آن نسبی است، همانطور که دیگران هستند.
- ارزش اجتماعی: شما محق هستید که دوستان تان خودتان را داشته باشید و فعالیت های اجتماعی خودتان را دنبال کنید، همانطور که دیگران هستند.
- ارزش معنوی: شما محق هستید که باورهای معنوی خودتان را داشته باشید، همانطور که دیگران هستند.
دانستن حریم شخصی و تعیین آن، دو مسئله متفاوت برای حل کردن هستند. تعیین حریم شخصی همیشه به آسانی به دست نمی آیند.این اغلب مهارتی ست که نیازمند یادگیریست.
برای شروع تعیین حریم شخصی، این چهار روش را امتحان کنید:


1- محدودیت هایتان را بشناسید.
به روشنی مرزهای عقلانی، احساسی، فیزیکی، و معنویتان را با غریبه ها، همکاران، دوستان، خانواده و شرکای صمیمی مشخص کنید. تجارب گذشته که در آن شما احساس ناراحتی، خشم، رنجش و سرخوردگی با فردی راداشته اید را بررسی کنید. این ممکن است به این دلیل باشد که حریمتان شکسته شده باشد.
بر اساس انواع ارتباط هایتان، مرزی برای حریم شخصی تان بکشید و مشخص کنید که با هر گروه ارتباطی، چه کارهایی برای شما راحت و ایمن هست. 
برای مثال: زمانی که همکاران من درباره بیماری دوران کودکی یا زندگی گذشته یا طلاق والدینم از من سوال میپرسند، احساس راحتی نمیکنم.


2- قاطع باشید.
تنها راهی که بخوبی به دیگران هشدار میدهد که از مرزهایتان عبور کرده اند، این است که با آنها مستقیم و رک باشید. قاطع بودن، مخصوصا اگر شما با انجامش خو نگرفته باشید می تواند ترسناک باشد. بنابراین با چیزهای کنترل پذیر شروع کنید و مهارت قاطع بودنتان را برای وظایف بزرگتر بسازید مثل اینها:
-آیا پیشخدمت سفارشتان را اشتباه انجام داد؟ از او بخواهید آنچه که واقعا سفارش دادید را تهیه کند.
-آیا صندوقدار با شما زیاد حساب کرد ؟ برای اصلاح قیمت درخواست کنید.
-آیا یک خواستگار سمج، به شما پیامک میدهد؟ توضیح دهید که شما مشتاق نیستید و قدردان او خواهید بود اگر این کار را متوقف کند.
-آیا یک فامیل دور در زندگی گذشته شما سرک میکشد؟ بگویید که ترجیح میدهید درباره موضوع دیگری صحبت کنید.
- آیا یک همکار کارش را برای شما می گذارد که انجام دهید؟ به آنها یادآوری کنید که این در حوزه وظایف شما نیست، شما مشغول کار خودتان هستید و آنها را به سمت کسی هدایت کنید که سرویس بهتری ارائه می دهد.
-آیا دوستی کاری کرده است که شما آسیب دیده باشید؟ آنها را برای ناهار دعوت کنید و توضیح دهید که چرا حرفها و اعمالشان آزارتان داده است.


3- تمرین کامل میکند.
وقتی شما اول اقدام به برخورد قاطعانه میکنید، اگر این یک خروج از حالت همیشگی است، ممکن است شما بترسید که دیگران شما را به چشم یک آدم بدجنس و گستاخ ببینند. اما تاکید می کنم که حریم شخصی به این معنیست که شما برای خودتان، نیازهایتان و احساساتتان بیشتر از افکار و عقاید دیگران ارزش قائلید.
قاطع بودن به این معنی نیست که شما فرد نامهربانی هستید، تنها به این معنیست که شما با آنها صادق و منصف هستید؛ مادامیکه صلح و آشتی، وقار و احترام به خودتان را حفظ میکنید.
بعد از همه این موارد، مطلع نگردن کسانی را که از حریم شخصی شما عبور کرده اند تنها منجر به خشم به خودتان و سردرگمی دیگران می شود. تنها راه برای تنظیم بهتر حریم شخصی این است که تمرین کنید چگونه به دیگران بگویید که از حریمتان عبور کرده اند.



4- اگر همه موارد بالا شکست خورد، کنار بگذارید و صرف نظر کنید.
ابتدا حریم تان را بیان کنید، سپس آنها را با عمل دنبال کنید. تا زمانیکه می توانید مسایل کوچک گذشته را حل و فصل کنید و اعضای خانواده/دوستان/یار سابقتان یا هرکسی که ممکن است نسبت به قولی هایی که داده اید بسته باشند، شما دیگر به آنها مدیون نیستید.
اگر شما از خودتان دفاع کرده اید و آن را برای فرد دیگری که ملاحظه حریم شخصی شما را نمی کند شفاف کرده اید، خوب است که از زمان به بعد ، مراودات تان با آنها را به پایان برسانید. ارزش خودتان را به خودتان یاد آوری کنید، و این که هیچ کس حق ندارد باعث شود شما احساس ناراحتی کنید یا اینکه فضای تعریف شده تان را از پیرامونتان بزداید.

ترجمه: زهرا خدادادی
منبع:
https://www.psychologytoday.com
  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۶/۲۶
  • ۶۳۳ نمایش
  • اخوان

حریم شخصی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی