وبلاگicon

دنیای ابتدایی

آموزشی، علمی ، نمونه سوال

دنیای ابتدایی

آموزشی، علمی ، نمونه سوال

دنیای   ابتدایی

یادگرفتم بخندم و ببخشم
خدا نیستم ، اما زیر سایه اش بزرگ شدم

*****************************
همه ی افراد با استعداد هستند، اما اگر شما یک ماهی را بر اساس تواناییش در بالا رفتن از درخت بسنجید، آن ماهی تمام عمرش را بر این باور خواهد گذارند که یک بی دست و پای احمق است.


عشقم معلمی است.اگر دوباره انتخاب کنم بدون شک معلم خواهم شد.
معلم پایه های اول تا ششم ابتدایی
داور جشنواره های مختلف آموزش و پرورش
مدرس دوره های ضمن خدمت
مدیر مدرسه پسرانه دوره اول و دوم
فعلا معاون آموزشی دبیرستان دخترانه نرجس
لذت بودن در مدرسه و بچه ها را با هیچ لذتی نمی توان مقایسه کرد.

******************

در حد توانم سعی کردم مطالب مفید ی رو براتون بزارم ، بعضی هاش کار خودم و بعضی ها کار همکارای خوبم .
منتظر نظرات خوب و سازنده شما هستم!

آخرین نظرات
رسانه‌های اجتماعی

دلایل زیادی برای نگرانی والدین در مورد فعالیت کودکانشان در دنیای آنلاین وجود دارد زیرا ممکن است خطرات زیادی آنها را در این محیط‌ها تهدید کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ورال، قوانین اینترنتی از پیوستن کودکان کمتر از 13 سال به بیشتر شبکه‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند اما باز هم هر روز بیش از 20 هزار کودک تلاش می‌کنند بدون کمک والدینشان یا حتی با همکاری آنها به سایت‌هایی مانند فیسبوک وارد شوند.

فناوری یک بخش مفید، جداناپذیر و اغلب جالب از دنیای امروز است که بسیار ضروری است. تنها در آمریکا، بخش زیادی از مردم در سایت فیسبوک عضو بوده، 90 میلیون نفر از اینستاگرام و 17 درصد آمریکایی‌ها از توئیتر استفاده می‌کنند که نشانگر علاقه جمعی به رسانه‌های اجتماعی است. از این رو نمی‌توان کودکان را از این جمع جدا کرد زیرا آنها نیز تمایل دارند با دوستان خود ارتباط برقرار کرده و بخشی از جامعه جذاب آنلاین باشند.

اما برای این منظور کودکان خود را همانطور که برای دنیای واقعی آماده می‌کنید، برای جهان سایبری آموزش دهید. در ابتدا این کار را با کنترل و محدودیت زیاد آغار کرده و پس از اینکه کودکان مهارت‌های فناوری خاص را یاد گرفتند، به آرامی به آن‌ها آزادی‌هایی را بدهید تا بتوانند انتخاب‌های خود را داشته باشند.

در ابتدا به کودکان سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی را یاد بدهید که مهارت‌های ارزشمندی را آموزش می‌دهند. پدرها و مادرها می‌توانند تا چند سال به کودکان خود در مورد قوانین و مقررات، ایمنی و خویشتن‌داری در رسانه‌های اجتماعی آموزش دهند و پس از آن، آن‌ها را آزاد بگذارند. در این حالت، کودکان در سن 13 سالگی همه مهارت‌های لازم برای ورود به شبکه‌های اجتماعی را یاد گرفته‌اند.

در ابتدا بهتر است کودکان با جایگزین‌های ایمن‌تری نسبت به سایت‌هایی مانند فیسبوک یا اینستاگرام و توئیتر آشنا شوند و برای مثال بازی‌های آنلاین انجام دهند. در این بازی‌ها، بازیکنان می‌توانند با یکدیگر در مورد روال بازی گفتگو کنند.

استفاده از این اپلیکیشن‌ها ایده خوبی برای ورود ایمن‌تر کودکان به دنیا مجازی است اما باز هم به همکاری والدین نیاز است. آنها باید در این بازی‌ها به عنوان یک بازیکن دیگر حضور داشته و شرایط کودکشان را زیر نظر داشته باشند.

رسانه‌های اجتماعی در نهایت کودکان را به خود جذب خواهند کرد اما با آموزش درست و هدایت والدین، این ورود بسیار ایمن‌تر خواهد بود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی